Maandag 2 mei 2016

Welkom bij Ondernemers Vereniging Wognum - Nibbixwoud

John Koomen Tuinen

John Koomen Tuinen: Duurzaamste Hovenier 2010 Hoveniersbedrijf John Koomen Tuinen uit Wognum heeft de titel Duurzaamste Hovenier 2010 gewonnen.

De verkiezing en de prijsuitreiking vonden op 11 januari plaats tijdens de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg. Ruim 30 bedrijven uit het hele land streden mee om de felbegeerde status. De landelijke verkiezing is een initiatief van meststoffenfabrikant Innogreen.Het juryrapport was duidelijk in haar keuze: waarom John Koomen Tuinen? Een paar citaten uit het rapport: ‘Natuurlijk zien we bij John Koomen Tuinen gescheiden inzameling van afval, hergebruik van materialen en gebruik van duurzame materialen. Duurzaamheid is er echter met het hele denken en doen van het bedrijf verweven. John Koomen werkte al duurzaam toen duurzaamheid nog lang geen thema was. Enorme plus is ook het enthousiast maken van het grote publiek door openstelling van de eigen boomkwekerij voor wandelaars en voor kunst én door het geven van voorlichting aan scholen.’ De prijs bestaat uit een trofee en een oorkonde.

Bevestiging van idealen
John Koomen zelf ziet de nationale prijs als een bevestiging. ‘Ik denk dat ik het goed doe en dan is het prachtig als dat op deze manier wordt bevestigd door een deskundige en kritische jury’, zegt hij. ‘Je hebt je idealen en gedachtes over een duurzame wereld. Wat is er dan mooier wanneer die idealen je succes brengen, een prijs en geld om van te leven. Wij combineren duurzaamheid met een zakelijke bedrijfsvoering wat altijd leidt tot mooie en moderne werken. Of het mij ook bedrijfsmatig wat oplevert? Ik zie deze prijs wel als een spin off van mooie dingen want ik geloof dat duurzaamheid een belangrijk thema is dat uit onszelf komt. Het is ons nooit opgelegd. Daarom ben ik extra trots op mijn bedrijf en mijn medewerkers.’

Contactgegevens John Koomen Tuinen

A.C. de Graafweg 21A
1715GV Wognum
T. 0229 - 577610
Mobiel 06 53444130

Naar de website van John koomen Tuinen
Contact via mail met John Koomen Tuinen